Hívó szó Teremtő Kör éves találkozójára

Kedves Úton Járó Teremtő Társaink!

Az október 7.-8.-9-es hétvégén újra a Bükkben találkozunk a Teremtő Kör szervezésében!
Várunk szeretettel minden gondolkodó-értő-érző-őrző-szerető-látó-tudatosodó társunkat, aki a jövőbe vezető utakról szívesen értekezne, ezáltal is teremtve az új emberi minőséget és az azzal együtt növekedő új világot – mindezt természetjárással és közös elmélyedésekkel is megerősítve!

Ráhangoló gondolatok itt:
Az eddigi világba hiába kapaszkodsz, kiút csak fölfelé!
https://szepmezo.hu/2022/09/08/az-eddigi-vilagba-most-mar-hiaba-kapaszkodsz-kiut-csak-folfele/

Helyszín:
Cserépváraljáért Alapítvány Szállás
A falu északi végén, még a falu névtáblája előtt, egy földút ágazik balra, ezen elindulva 200 méter után a szállásra érsz. A házat hatalmas ligetes füves mező veszi körül. A szállás puritán, emeletes ágyakkal, kollégiumi hangulattal, de tiszta, rendezett és rendkívül jó rezgésű hely, maga a völgy pedig varázslatos, a háztól nem messze egy apró csónakázó tóval.

Programok:
Pénteken 4 és 6 között szeretnénk tenni egy rövidebb túrát, ehhez már délben el kell indulni otthonról.
Szombaton délelőtt lehetne az elmélyedés és a tematikus beszélgetés; délután jó idő esetén a Kaptárköveknél töltődhetnénk.
Mindkét este természetesen tábortűz, így a szalonnasütés is lehetséges.
Vasárnap délelőtt pedig szintén adódik lehetőség egy kört tartani kinn a Cserépi várnál vagy a falu feletti hegyen az ottani családi házunk kertjében.
A fent említett helyek mindegyike erősen töltődős tündéri hely, mint ahogy a szállást adó völgy is.

Szállásdíj, szállás, ellátás:
A díj 4500 ft/éjszaka, két éves kor alatt díjtalan.
Szállás külön fürdőszobával ellátott szobákban, összesen 9 szoba van és 40-50 főt tudnak elszállásolni. Étkezés hozott ételből. Konyha, kinti-benti étkezőtér (a kinti egy fedett, oldalt nyitott tágas tér) és tűzrakóhely is van.

Fűtés:
a cserépkályha nem tudja felfűteni a szobákat, ezért gázfűtésre van szükség, ami további költséggel jár a szállásdíj felett. Aki teheti, napi 500 forinttal tud ehhez hozzájárulni, de nem szeretném, hogy bárki emiatt ne tudjon eljönni, így ezt a költséget szeretném, ha én rendezhetném főszervezőként.

Étterem:
a faluban működik egy étterem, oda be lehet sétálni, 1 km-re van a tábortól, 10 perc séta: Cserépvár Étterem. Ha többen megyünk, érdemes előző nap vagy aznap reggel odaszólni.

Szobák:
Az emeleten négy szoba 2, 2, 4, 4 férőhellyel.
A földszinten öt szoba 8, 8, 8, 6, 6 férőhellyel.

Jelentkezés:
[email protected] illetve 30-as 419-24-48
Mindenképp jelezz, ha jössz, hogy lássuk előre a szállás beosztását.

A Teremtő Kör nevében
Hege